Kapcsolatfelvétel

  Ez a weboldal a VELCRO BANDAGE Shop tulajdona. Arra törekszünk, hogy releváns és hasznos információkat nyújtsunk felhasználóinknak.   Cégnév: VELCRO BANDAGE Shop Jogi cím: Kaposvár, Szántó u. 18, 7400, Magyarország E-mail: [email protected] Telefon: +3682126635   Ügyvezető igazgató: Ágoston Király Nyilvántartási szám: 1365231163 A nyilvántartó hatóság neve: Király és Társai Ügyvédi Iroda A nyilvántartó hatóság címe: Kaposvár, Gr. Apponyi Albert u. 25, 7400, Magyarország   A tartalomért felelős: Nem vállalunk felelősséget a weboldalunkon esetlegesen elérhető, harmadik felek weboldalaira mutató linkek tartalmáért. Az ilyen linkek tartalmáért kizárólag az ilyen linkek üzemeltetői felelősek. Nem vállalunk felelősséget a honlapunkon található információk használatából eredő közvetlen vagy közvetett károkért.   Szerzői jog: A weboldalunkon található minden anyag, beleértve a szöveget, képeket, grafikákat, designt és szoftvereket, szerzői jogi védelem alatt áll. Ezek felhasználása vagy terjesztése a szerzői jog tulajdonosának engedélye nélkül tilos.   Kapcsolattartási információk: Ha bármilyen kérdése vagy észrevétele van weboldalunkkal vagy vállalatunkkal kapcsolatban, kérjük, lépjen kapcsolatba velünk a fenti elérhetőségeken.   Adatvédelmi irányelvek: Tiszteletben tartjuk a magánéletét és védjük személyes adatait. További információkért kérjük, olvassa el adatvédelmi szabályzatunkat.    Szállítás: Termékeinket számos régióba és országba szállítjuk. A szállítási költségek és a szállítási idő az Ön tartózkodási helyétől és a választott szállítási módtól függően változhatnak. Arra törekszünk, hogy termékeinket a lehető leggyorsabban és legbiztonságosabban szállítsuk ki, hogy a lehető legjobb állapotban kapja meg azokat.

Cserék és visszaküldések: Garantáljuk termékeink minőségét, de ha nem elégedett a vásárlással, készséggel adunk lehetőséget az áru cseréjére vagy visszaküldésére a kézhezvételtől számított 14 napon belül. Kérjük, őrizze meg a blokkot vagy a fizetési bizonylatot a csere vagy a visszaküldési eljárás egyszerűsítése érdekében. Csere vagy visszaküldés csak akkor lehetséges, ha a termék nem volt használva, kifogástalan állapotban van, és megfelelő vásárlási bizonylattal van ellátva.

Ha bármilyen kérdése van a szállítással, cserével vagy visszaküldéssel kapcsolatban, kérjük, lépjen kapcsolatba velünk a fenti elérhetőségeken. Csapatunk szívesen válaszol minden kérdésére, és segít megoldani az esetleges problémáit.